Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 27/5/ 2013



ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
27/5/ 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι και –σσες,

Το ότι η οδηγία, που είχαν λάβει από τους πολιτικούς τους προϊστάμενους οι εκπρόσωποι του Εργοδοτικού και Κυβερνητικού Συνδικαλισμού (ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ) στην τελευταία  συγκέντρωση στο Υπ. Άμυνας, ήταν ουσιαστικά, ότι για το διάστημα (15 ημερών έλεγαν τότε) που θα διαρκούσαν οι διαπραγματεύσεις με την εταιρία, οι εργαζόμενοι να αναμένουν και να μην αντιδρούν, είναι γνωστό πλέον σε όλους.

Εδώ και τόσες εβδομάδες οι πλειοψηφία της Τρίαινας κάνει ότι δεν ακούει τις προτάσεις μας, (την απαίτηση των εργαζομένων) για κινητοποιήσεις και στο Υπ. Άμυνας με συγκεκριμένα αιτήματα. 


Εδώ και τόσες εβδομάδες αναμένουν στο τηλέφωνο να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις και να τους δοθεί άδεια για κινητοποίηση. Την προηγούμενη Πέμπτη συμφωνήσαμε και ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Πρόεδρο στους εργαζόμενους ότι την Τρίτη (28/5) θα πραγματοποιούσαμε την εν λόγο κινητοποίηση στο Υπ. Άμυνας.

Χωρίς όμως καμία ενημέρωση προς τους συναδέλφους η πλειοψηφία της Τρίαινας όπως όλα δείχνουν την ανέβαλε.

Τι μεσολάβησε;

Χτύπησε μάλλον το τηλέφωνο και τους δόθηκε εντολή να μην γίνει ή να γίνει άλλη μέρα;

14μήνες οι εργαζόμενοι του Ναυπηγείου ζούμε το ίδιο έργο.

Συμπεράσματα μπορεί και πρέπει να βγάλει ο κάθε εργαζόμενος για το άθλιο ρόλο των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ & ΔΑΚΕ που έχουν ταυτίσει τα συμφέροντα τους με τα συμφέροντα της Κυβέρνησης και της Εργοδοσίας.

                                                                           

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Ε.Ε.Ν.Σ.